Преслава: Бирмата ми остави само едни дънки

share

Само едни дънки останали на Преслава след раздялата с последното й гадже Жоро Бирмата. Дънките струват 7000 лв., но въпреки това певицата е неутешима - страда и не търси нов мъж, пише в. "България днес".

Все още няма месец откакто добричлийката беше зарязана от по-младото си с 6 години гадже - милионерския син Жоро Бирмата. Младежът показал вратата на изпълнителката, защото постоянно хвърлял големи суми по нея. В един момент момчето решило да харчи пари за себе си вместо за нея и така наскоро успял да си купи луксозно "Бентли" за 500 000 лв. Тази новина съсипала Преслава, която не можела да понесе факта, че публиката я обожава, но не и Бирмата. Чалгаджийката започнала да припомня пред близките си, че не е получавала чак толкова подаръци от момчето, както от предишните си ухажори - Жоро можел да развърже кесията си и повече. Започнала да го тормози с телефонни обаждания и есесмеси да се съберат отново. Но той не й отвръщал, предпочитал да си пилее времето по заведенията с нови, не толкова меркантилни девойки.

Мълчанието на Бирмата накарало Преслава да удави мъката в работа. Певицата не докосвала алкохол. Щом излезела от вкъщи, веднага слагала на лицето си маска с усмивка. Дългите пътувания из страната й помагали да не изпада в тежки мисли. Шефовете в "Пайнер" й напомнили още, че е добре да влезе отново в студиото, защото напоследък правела значително по-малко парчета.

Водещи новини

Още новини