Изписаха Николета Лозанова

share

Точно в 17 ч плеймейтката Николета Лозанова си тръгна от столичната Пърга АГ болница "Св. София" (позната като бившата "Тина Киркова").

На 1 април този месец Николета роди красиво момиченце - малката Никол. "И майката, и детето са добре, а щастливият баща - футболистът Валери Божинов, не се откъсваше от тях през цялото време", каза снощи пред "Труд" д-р Валентина Григорова, зам.-директор на болницата.

Тъй като красивата българка се задържа доста дълго време в болница - цели 13 дни, а обикновено станалите майки чрез цезарово сечение си тръгват от родилните домове още до 5-ия ден, в публичното пространство започнаха да се разпространяват всякакви слухове за известната красавица, пише trud.bg.

"Никога не се е стигало до критичен момент в състоянието на пациентката. Нито е била повторно оперирана заради опасност", заяви д-р Григорова по повод информациите, че е имало лоши резултати от изследвания на кръвта и урината на Николета.

"По принцип първите 42 дни след раждането са рискови, защото в този период трябва да изтекат лохиите (кървави секрети) от матката, но това е напълно естествено и се наблюдава и при раждането по нормален път", разясни д-р Григорова. Специалистката добави, че докато се чака да излезе кръвта от маточния канал, е възможно тя да се задържи, затова се стига до повишаването на температурата на жената. Но и това се случвало често.

За да запази линията си, Николета Лозанова не смятала да кърми. Мобилните телефони на щастливия татко и днес бяха изключени.

Водещи новини

Още новини