Преслава спретна зрелищен чалга купон в Лондон

share

Зрелищен чалга купон спретна Преслава в английската столица Лондон.

В местен ресторант в сряда вечерта стотици български емигранти се събраха, за да видят и чуят на живо най-добрата фолкпевица за последното десетилетие. Танци по масите, кръшни хора и вечни хитове заляха нощното заведение. Българите зад граница се смееха, плакаха на народните песни и танцуваха кръшно, за да отпуснат гурбетчийските си души.

Преслава също се развълнува от хилядите пожелания за здраве и щастие с новородената й дъщеря Паола. Само 5 месеца след раждането певицата си е върнала формата и дори на моменти изглежда притеснително кльощава. Единствено коремчето й продължава да е леко издуто, но това е нормален процес след раждане, пише „България Днес“.

Макар масите да бяха отрупани с мезета, хапки и салати, Преслава не хапна и залък. В Лондон тя забрави за ролята на майка, която сменя памперси и се забавляваше с почитателите си на макс. Не отказа нито една снимка, не се оплака, че постоянно я фотографира. Това зарадва емигрантите ни и бакшишите щедро заваляха. Британските паунди бяха старателно прибирани, а след всяка банкнота купонът достигаше нови максимални стойности.   

Водещи новини

Още новини