Преслава мечтае дъщеря ѝ да стане певица

  • 11 януари 2019 11:48

  • 6285
  • 3
Преслава мечтае дъщеря ѝ да стане певица
©

Въпреки че дъщеря й няма още 4 месеца, певицата крои планове за нейното бъдеще. Пайнерката признава, че мечтае малката Паола да последва стъпките й и да стане певица.

"Силно се надявам Паола да бъде музикална, и то не за друго, а за мое удовлетворение. Все си мисля, че който пее зло не мисли, Често й пускам музика“, признава Преслава.

Певицата сподели, че получава огромна помощ от бащата на малката, който прекарва по-голямата част от денонощието покрай нея, пише в.  „България Днес“.

„Възпитанието се изгражда от двамата родители. Мога да кажа, че Паола е много гледана и от баща си. Той много се грижи за нея и дано продължи да ми помага толкова много“, разказва Преслава. И допълва, че откакто е станала майка е по-отговорна и ангажирана.

Последвайте канала на

Novini.bg
6285 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВТОРО МНЕНИЕ

2019.01.11 | 15:17

3

Ей, МНЕНИЕ ходил ли си на участие на Преслава и ако е "да" - си музикален инвалид, ако е "не" - отиди

мнение

2019.01.11 | 15:06

2

Като имам пред вид факта, че Преслава не пее добре и основно на плейбек, с обработена музика и глас, се съмнявам, че дъщеря ѝ ще осъществи мечтата на майка си.

тттттъп

2019.01.11 | 13:24

1

Хубаво е, че бащата помага но все пак ти си МАЙКАТА! Тя трябва теб да усеща и вижда за да има връзка между Вас. Щом си създала с любов дете, трябва да си повече време с него. Участията, парите и фалшивата слава са НИЩО, просто СУЕТА!

Добави коментар

Водещи новини