Ограбиха едрогърдата плейбойка Теди Церовска (снимка 18+)

share

Грабеж на пари, вещи и документи е станал на международен път Е-79 в района на Сандански, на паркинга на бар-грил "Хепи". Кражбата е извършена от лек автомобил "Хюндай Теракан", собственост на една от най-предизвикателните български моделки - Теди Церовска, която пътувала в посока Кулата - София, пише в Струма.

Красавицата, която блесна със сексапил на корицата на списание "Плейбой", се връщала от Гърция. Обирът станал между 17.00 и 18.00 ч. завчера. При първоначалния оглед криминалистите са установили, че грабежът е извършен след взломяване на прозорчето на задна дясна врата на лекия автомобил. По данни на пострадалата манекенка автомобилът е престоял близо час на паркинга. Установено е, че е открадната дамската й чанта, в която имало мобилен телефон, марка "Верту", и друг - "Ленор", дамски часовник с полускъпоценни камъни, лаптоп, колие "Сваровски", лични документи - свидетелство за управление на МПС и задграничен паспорт. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Това е първата кражба на територията на РУП - Сандански от началото на 2012 година. Работата по установяване на извършителя на грабежа продължава. Ето една от горещите снимки на Церовска за родния Плейбой:

Водещи новини

Още новини