Галена развъртя целулит в Канада (снимки)

Булфото
share

Българи от Канада изпращат покъртителни снимки от участие на Галена в тамошна кръчма. На уникалните снимки се вижда зверски целулит по краката й.

"Такова чудо досега не бяхме виждали", разказват те, съобщава HotArena. На кадрите ясно се вижда, че краката на Галена са зверски поразени от бича за всяка втора жена - целулита. Тук дори не става въпрос за обичайната "портокалова кожа", а за нещо по-страшно. Сякаш кожата по краката й е била изгорена и белезите не са заличени.

Иначе Галена е маниачка на корекциите по лицето. Но това не е достатъчно. Освен двете ринопластики, изпълнителката на „Много ми отиваш“ е лягала под ножа и заради силиконовия си бюст, което е нормално за нейния бранш. По-странна е обаче операцията на ушите, която си направи преди няколко години. Останалите корекции, които певицата е правила по себе си, са по-скоро рутинни. Лифтингът и липосукцията бяха наложителни, след като фолк дивата отслабна драстично по примера на колежката си Преслава. Наскоро дори се забеляза, че задните й части са придобили неестествен вид, който по-скоро може да се постигне с импланти, отколкото със спорт.

Водещи новини

Още новини