Секс клип с политик измъкнал Боевски от затвора

Булфото (архив)
share

Неочакваното прибиране на осъдения на 9 години затвор в Бразилия за трафик на наркотици щангист Гълъбин Боевски се дължи на намесата на емблематичен български политик, когото шампионът здраво е бил стиснал за гърлото с брутален секс компромат, пише в. "Всеки ден".

Близки до олимпиеца от Кнежа твърдят, че Гълъбин добре си бил опекъл работата, докато държеше култовия стриптийз бар "Скандал" в хотел "Шератон" между 2006-а и 2009 година. Луксозният бардак има за клиенти кум знакови фигури от политическия и бизнес елит на родината, а Боевски никак не се е свенял да заснема оргиите на баровците, в случай че му потрябват.

През 2008 г. камерите в тайното помещение уловили един от най-известните български политици, който се отдавал на 40-минутен секс с проститутка. Записът веднага бил изтрит, но преди това хитрият Боевски си направил копия в 3 диска, които скътал "за черни дни",  с надеждата, че в критичен момент ще му потрябват. Точно това се случило няколко години по-късно - именно порното с политик уредило помилването му от грандиозния наркоскандал, заради който Боевски можеше а лежи дълго време в затвора. Вместо това Гълъбин се измъкна след по-малко от година и половина в бразилския пандиз.

Водещи новини

Още новини