Жената на Фахрадин си падала по чашката

Интернет
share

Прясната булка на актьора Фахрадин Фахрадинов  прекалява с алкохола разкриват пред HotArena.net нейни познати от столичния квартал "Люлин".

Блондинката, която само преди няколко месеца стана законна съпруга на звездата на "Забранена любов", почти всяка вечер надигала наздравици или в домашна обстановка, или когато е навън с любимия си.

Освен почитателка на спиртните напитки, Владимира не икономисвала и от тютюна. Запознати с миналото й твърдят, че не отказала цигарите дори докато била бременна.

Половинката на Фери има дете от друг мъж, с който се разделила още в началото на деветте месеца, допълват от hotarena.net.

Грозните клюка свързват Владимира и с платената любов. Преди време жълти издания писаха, че много преди да се запознае с Фахрадинов си е изкарвала прехраната с най-древната професия, а от порочния живот се измъкнала благодарение на любовта на актьора.

Владимира е бивша състезателка по спортни танци и има бронзов медал от световно първенство. Живяла е в Украйна няколко години, защото се е състезавала за националния им отбор по танци.

Водещи новини

Още новини