Тръмп отново "скочи" на мигрантите в САЩ

  • 30 септември 2024 06:10

  • 467
  • 2
Тръмп отново "скочи" на мигрантите в САЩ
© gettyimages

Бившият американски президент и настоящ кандидат на републиканците за държавен глава Доналд Тръмп отново направи остро изявление срещу нелегалните мигранти в страната, съобщава "Ройтерс". 

Този път той направи това по време на събитие от предизборната си кампания в щата Пенсилвания в неделя. Това бе четвъртата му спирка за месеца.

Пенсилвания е най-оспорваният щат на президентската кампания. "Ако спечелим Пенсилвания, ще спечелим изборите", каза Тръмп в неделя.

Кандидатът за вицепрезидент на Демократическата партия Камала Харис и Тръмп вече са похарчили стотици милиони долари за реклами в Пенсилвания, повече от общата сума, изразходвана във всеки друг щат, а също и повече на глава от населението, пише news.bg.

Съвсем малка разлика в подкрепата разделя Тръмп и Харис

Републиканският кандидат за президент нарече някои категории имигранти "злобни" повече от 10 пъти по време на почти двучасовото си обръщение. Той ги обвини в много тежки престъпления, включително и свързани с деца. 

Въпреки че няма национални данни за престъпления, извършени конкретно от имигранти без документи, налични данни показват, че те не извършват повече престъпления от хората, родени в САЩ.

Тръмп бче вярва, че имиграцията е печеливша тема за кампанията и понякога е казвал, че вярва, че имиграцията тежи на съзнанието на избирателите повече от други основни теми, като икономиката.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
467 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
циониска кочина

2024.09.30 | 07:42

2
Чифута е ниско подобие на човек, паразит, враг на човечеството, известен с това, че винаги лъже, мами, известен с кръвосмешателство, болен извратен в кръвтта, подъл, лукав, нечистоплътен, хлъзгав и лицемерен! Евреинт предаде Христос, евреин стои зад всяка война случвала се в Европа включително и 2-те световни! Евреи стоят зад извратеното движение лгбт, евреинът трябва да бъде унищожен, това е паразит, противен и вреден за човека !
баба гицка

2024.09.30 | 07:35

1
Ако духам на АХМЕД МУСА, дали американския ОКУПАТОР сащ, ще ми върне Македония?

Добави коментар

Водещи новини