България се подготвя за евакуация на сънародниците ни от Ливан

  • 30 септември 2024 06:17

  • 289
  • 1
България се подготвя за евакуация на сънародниците ни от Ливан
© Bulfoto

България започна подготовката за евакуация на наши граждани, които се намират в Ливан. В неделя премиерът Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в събра на спешна среща представители на службите, МВР, Външното ведомство и Министерството на транспорта, за да начертаят план как безопасно да изтеглят българските граждани оттам.

Засега идеята на властите е евакуация по въздух, но не са изключени и други варианти. Към този момент продължава събирането на данни от сънародниците ни какъв е техният брой в Ливан и колко от тях ще поискат да се върнат у нас.

Пътуванията до Израел и пребиваването в страната следва да бъдат предприемани единствено при неотложност, съобщават от Министерството на външните работи. Днес няма да бъдат извършвани полети до Израел от авиокомпания „България Еър“.

Правителството приема решение за съхранение на машините за вота

Припомняме, че израелският обстрел по столицата Бейрут започна преди 8 дни. По време на масираната атака беше убит лидерът на „Хизбула” Саид Хасан Насрала.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
289 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.30 | 07:02

1
ПЪРВИЯ РЕЗУЛТАТ, КОЙТО ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТ е ПРОЦЕНТА ГЛАСУВАЛИ, че е по-голям от 20%, което е ПЪЛНА ЛЪЖА, реално може да не и 15%. ПП "НЯМА ДА ГЛАСУВАМ" ПАРТИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! БЪЛГАРСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА! НЯМА ДА ГЛАСУВАМ! ИЗБОРИТЕ СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ В ПОЛЗА НА ОБЯВИТЕЛИТЕ НА ВОЙНИ Г - 7 ЕС САЩ НАТО на НАРОДИТЕ. ИЗБОРИТЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ от НАТО САЩ ПЕНТАГОН. НЯМА ДА ГЛАСУВАМ! Важното е да се отчете само, колко хора са гласували. За това да се формират към всяко населено място с ИЗБИРАТЕЛНА СЕКЦИЯ, НАРОДЕН ОТРЯД ОТ ПРЕБРОИТЕЛИ ЗАСТЪПНИЦИ ПРЕБРОЯВАЩИ САМО ДЕ ФАКТО ВСЕКИ ВЛЯЗАТ В СЕКЦИЯТА ДА ГЛАСУВА, ЗА ДА СЕ ОТЧЕТЕ ТОЧНО ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ, т.с. ПРОЦЕНТА НЕГЛАСУВАЛИ. САМО ТОВА Е ВАЖНИЯТ РЕЗУЛТАТ! ПО ТОЗИ РЕЗУЛТАТ НА НЕГЛАСУВАЛИТЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ, КОЛКО ПРАЗНИ СТОЛА от 240 в НС ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ ПРАЗНИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ЗАПЪЛНЕНИ С ХОРА ОТ НАРОДА И НАРОДНАТА ВЛАСТ на НАРОДНАТА ПАРТИЯ на БНР!

Добави коментар

Водещи новини