Вижте кой е мъжът до Ана Баракова (снимка)

Булфото
share

До депутатката, отцепила се от ББЦ  Ана Баракова, има мъж и това е не кой да е, а Красимир Манов - също отцепник от партията на Николай Бареков, съобщи bnews.bg.

Преди дни съседите на перхидролената депутатка във ведомственото й жилище в квартал "Изток" се оплакаха пред телевизиите и във "Фейсбук" от безконечната врява, която се носела от апартамента ѝ. Тя се карала с майка си, която живеела при нея, и с непознат мъж.

Баракова отричаше присъствието на любовник у тях - според нея това бил брат й, който прибрала на хранилка, за да няма разходи в родния Пловдив. Истината обаче е съвсем друга - снимки доказват връзката на Манов с Баракова.

Сн. bnews.bg

След заседанието на парламента днес депутатката беше засечена именно с Манов.

Двамата се срещнаха на метростанцията до Софийския университет – на метри от Народното събрание. И двамата изобщо не се държаха като непознати, напротив, на една от снимките ясно се вижда как Баракова дори му шепне нещо на ушенце, разкриха свидетели на тайната им среща и допълниха: След известно време двамата с Манов се разделиха и депутатката се качи на влакчето. Пътуването й под земята продължава само няколко спирки – до квартал "Банишора", където вероятно си търси квартира, след като комшиите й възроптаха срещу крясъците от депутатския й апартамент в кв. "Изток".

Водещи новини

Още новини