МББЦ към отцепниците: Отзоваваме ви!

  • 18 февруари 2015 13:27

  • 3654
  • 6
МББЦ към отцепниците: Отзоваваме ви!
© Булфото Архив

Членовете и ръководството на младежката организация на „България без цензура“ разпространиха специално обръщение до отцепилите се техни партийни членове. Днес те изпратиха писмо до Росен Петров, Анна Баракова, Стефан Кенов, Борислав Иглев и Христо Тодоров „Отзоваваме ви!“, съобщиха от партията.

„Вместо да изпълните заръките ни на избиратели и да бъдете законна и градивна опозиция, вие напуснахте партията, която ви даде власт и застанахте редом до онези, на които трябваше да опонирате“, се мотивират младежите.

„Забравихте ли, че искахме повече работни места? Забравихте ли, че искахме справедлива социална държава с безплатни лекарства за деца, майки и пенсионери? Защо нямате достойнството да застанете срещу милиционерщината, която сегашните управляващи се опитват да върнат с ваша помощ?“, питат още от МББЦ.

Ние не гласувахме за вас, за да подпишете на правителството празен чек с 16 милиарда лева или да върнете МВР в ръцете на Цветанов, недоволстват младежите.

Ето и пълният текст на писмото, адресирано до Росен Петров, Анна Баракова, Стефан Кенов, Борислав Иглев, Христо Тодоров:

"Народни представители в 43-тото Народно събрание, Уважаеми господа пратеници, ОТЗОВАВАМЕ ВИ!

Ако бяхте спазили предизборните си обещания и бяхте променили Изборния кодекс като въведете правото на избирателя да оттегля избраниците си, щяхме да ви отзовем и законно. Вие излъгахте всички ни, злоупотребихте с доверието, труда и вярата ни. Подменихте волята ни!

Вместо да изпълните заръките ни на избиратели и да бъдете законна и градивна опозиция, вие напуснахте партията, която ви даде власт и застанахте редом до онези, на които трябваше да опонирате. Забравихте ли, че искахме повече работни места? Забравихте ли, че искахме справедлива социална държава с безплатни лекарства за деца, майки и пенсионери? Защо нямате достойнството да застанете срещу милиционерщината, която сегашните управляващи се опитват да върнат с ваша помощ.

За престоя ви в Народното събрание дотук разбрахме, че не харесвате Бареков, с чието име на уста лъжехте избирателите си, за да станете депутати. Разбрахме, че сте готови за часове да сменяте позицията си заради задкулисни олигархични интереси, като се оправдавате с интелектуалната си немощ. Стана ни ясно, че сте алчни на дребно и че единственото ви святост е да хванете келепир и да се заврете в миша дупка. Бай Ганьо е жив, размножил се е и има депутатска карта!

Ние не гласувахме за вас, за да подпишете на правителството празен чек с 16 милиарда лева или да върнете МВР в ръцете на Цветанов. Не ви подкрепихме, за да откраднете парите от пенсионните фондове. Не ви изпратихме в Народното събрание, за да се излагате с неграмотността си и липсата на елементарна обща култура. Да бяхте се постарали поне да се научите да пишете или да научите, кой е шефа на ДАНС, но в кабинетите на олигарсите не преподават подобни уроци.

Отзоваваме ви заради продажничество, конформизъм и национално предателство. Имайте поне капка достойнство и визия за бъдещето и си дайте сметка, че животът и мандатът са кратки. Все още не е късно да поправите грешките си и да напуснете Народното събрание, за да дадете шанс на тези след вас да работят за избирателите си, а не за себе си. Разплатата за вас ще е жестока, защото съдът и съучастниците ви може да си затворят очите, но онези близо двеста хиляди българи, които гласуваха, за да направите живота им по-добър – няма. Не разчитайте на веруюто си, че „докато има балъци, ще има и тарикати”, защото паветата, по които стъпвате в момента ще се превърнат в най-силния ви мотиватор.

Българите заслужаваме повече!"
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3654 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
старшината

2015.02.20 | 05:59

6
МАХАЙТЕ СЕ МЪРШОЯДИ ..
ЯЛОВАТА волена ВЪВ КАЗАРМА НЕ Е ХОДИЛА хахахахахах

2015.02.20 | 05:59

5
КАЗАХ ЛИ ЧЕ ДУДУКА ЩЕ СВЪРШИ КАТО ЯЛОВАТА волена ДЕТО ВЪВ КАЗАРМА НЕ ХОДИЛА

2015.02.20 | 05:59

4
И ти не си ходила мършо !
ЯЛОВАТА волена ВЪВ КАЗАРМА НЕ Е ХОДИЛА хахахахахах

2015.02.20 | 05:59

3
ЗАЩО ЯЛОВАТА волена ВЪВ КАЗАРМА НЕ Е ХОДИЛА
ЯЛОВАТА волена ВЪВ КАЗАРМА НЕ Е ХОДИЛА хахахахахах

2015.02.20 | 05:59

2
ЗАЩО ЯЛОВАТА волена ВЪВ КАЗАРМА НЕ Е ХОДИЛА
страхил

2015.02.20 | 05:59

1
Писмо:текст Додуков,разпространен от Додукова,другите нищо не знаят,тези на снимката са за парлама и подсилване истерията на болния Додуков.

Добави коментар

Водещи новини