Евгени Минчев крие наследство от Августин Пейчинов

share

Три години след смъртта на ексцентричния милионер Августин Пейчинов страстите около наследството му се разгоряха с пълна сила. Още в първите дни на "ВИП Брадър" Евгени Минчев разтърси съквартирантите си с признанието, че има 15 апартамента.

Справка в имотния регистър показва, че Минчев наистина е състоятелен и освен в столицата, има на свое име имоти и по Черноморието.

Още преди да се спомине през 2011 г. Пейчинов е оставил на Евгени апартамент от 57 квадрата на улица "Слоун стрийт" - едно от най-скъпите места в Лондон, твърди източник на "Всеки ден". Малкото жилище било на приблизителна стойност 350 000 паунда.

Профилната снимка във фейсбук на паркетния лъв дълго бе с един от ролс-ройсите на Августин Пейчинов, в който преди 23 години се е возила самата принцеса Сорая. Според запознати новият собственик на ролс-ройса на Пейчинов е именно Евгени Минчев. Неслучайно скъпарският автомобил липсвал от завещанието. Запознати припомнят, че последните публични прояви на Пейчинов в България бяха именно в дома на Евгени, който пък след смъртта на приятеля си единствен даде парти в памет на милионера.

За да не дразни роднините на Пейчинов, Минчев пазел в тайна подаръците.

Водещи новини

Още новини