Ревниво гадже заплашва Бориса Тютюнджиева

share

Бориса Тютюнджиева отказала на плейбоя Борислав от страх. Манекенката получила предупреждение от гаджето си Михаил Младжов, че ако му сложи рога пред цяла България, лошо й се пише.

Своенравната красавица не обърнала сериозно внимание на заплахите на наркобоса, но след като започнал флиртът с Боби, Младжов намерил човек от екипа на "Къртицата", чрез когото да й напомни недвусмислено за уговорката им, съобщи "Всеки ден".

Факт е, че Бориса, която с радост приемаше комплиментите и подаръците на младия мениджър, изведнъж се отдръпна от него и дори заяви, че изобщо не бил неин тип, а и не искала да се обвързва с никого. В Базата манекенката отрича да има гадже, за да не последват въпросите кой е той и това още повече да усложни отношенията й с Младжов.

Бившият мъж на Деси Зидарова обаче не изпускал от поглед новата си любима, следял всяко излъчване на „Къртицата" и беснеел всеки път, когато някой прояви интерес към красивата Бориса. Наркобосът вече се заканил да пребие самонадеяния Боби, щом излезе от риалитито. Но същата опасност грози и манекенката, ако си позволи волности, докато е в играта.

Междувременно стана ясно, че Борислав не е романтичният мачо, за какъвто се представяше в началото на шоуто, а най-обикновен бройкаджия. Танцьорката Индира го разкри, че й е завъртял главата още преди да влязат в „Къртицата", живял е при нея, след което я зарязал заради Бориса. Любимата на Младжов обаче се оказа по-съобразителна и не се върза на номерата на Борислав. Мъжете в предаването не са наясно с каква опасност се сблъскват, ухажвайки красавицата, така че вероятно за Бориса проблемите скоро няма да спрат, както и заплахите на Младжов.

Водещи новини

Още новини