Бориса Тютюнджиева заби бившия на Цеци Красимирова

  • 06 февруари 2014 08:57

  • 10594
  • 2
Бориса Тютюнджиева заби бившия на Цеци Красимирова
©

Една от най-одумваните моделки - Бориса Тютюнджиева, е новата златотърсачка, която мачка чаршафите на бизнесмена Майкъл Струмейтис, съобщи "България Днес".

Двамата се запознаха преди месеци, но българинът, роден в Америка, решил, че може да си позволи моделката и нейното лице.

"Доколкото знаем, Бориса се е снимала за една от компаниите му. Идеята й е да се пренесе у тях, но дали ще се стигне дотам, не е ясно", клюкарстват приятелките на моделката.

Близките й са категорични, че Тютюнджиева още не е преживяла раздялата с дългогодишното си гадже. Четири години двамата били неразделни, но през лятото младежът изоставил моделката, защото му писнала. От тогава спрягат Бориса и с още няколко лица от хайлайфа.

Бизнесменът Майкъл Струмейтис е добре познат на родните хубавици. Две години той издържаше финансово Цеци Красимирова в Испания, а после стана гадже с Божидара Бакалова.

От година и половина Струмейтис е в България и няма намерение да напуска страната ни. Освен по природата, бизнесменът си пада и по българките.

Популярен е с щедростта си към момичета, които харесва в заведения и черпи с бутилки шампанско за над 500 евро. Единственият му недостатък е, че сваля всяка жена с обещание за сериозна връзка.

Последвайте канала на

Novini.bg
10594 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
peci

2014.04.04 | 18:46

2
Koi ste go poiska tova s usta na koko6a putka ? Toi i zatova i Niki Mihailov e izbqgal ot nego, taka pone se pisheshe haha Ima zashto !

2014.02.09 | 11:06

1
Комунизъм = глад и мизерия!

Добави коментар

Водещи новини