Кремена Халваджиян потресена от селянията на българите в чужбина

share

Кремена Халваджиян избухна с гневен пост в профила си във фейсбук. В него дизайнерката скочи срещу попфолк идола Азис.

Титаничният й гняв бил предизвикан от чалгата, която чула да се лее на Малдивите, от където Кремена се върна съвсем наскоро.

"Имаме прецедент - чалгарите превзеха Малдивите! Кючеци върху масите и песни на Азис. Нашият китен балкански реализъм е пренесен там", гневи се Кремена.

Според Халваджиян родните "ВИП персони", които почиват на екзотичните острови, са пълни комплексари и селяни, които са домъкнали простотията си при кротките малдивци.

"Да надуеш чалга на островите е все едно да видиш паметник на Хитлер в Тел Авив! Извращение! Липсват ни не първите 7 години, а първите 70!", ядосва се жената на Магърдич.

Според нея в чужбина трябва да се държим възпитано и да се съобразяваме с културата на местата, които посещаваме, а не да натрапваме себе си.

"Защо пък на никой не му хрумна да пренесе на Малдивите музиката на Васко Пантелеев Ешкенази например", беснее Кремена.

Дизайнерката отдавна е известна с избухливия си характер. Половинката на Магърдич неведнъж е влизала в словесен двубой с някоя и друга звезда, а особено рязка беше по време на обсъжданията дали да се разреши да се пуши отново в заведенията, припомня "Всеки ден".

"Ние да не сме някакви долни проститутки, че да пафкаме на улицата", изригна тогава Кремена.

Водещи новини

Още новини