Първородният син на Цар Киро влезе в къщата на ВИП Брадър

share

Днес започна риалити форматът ВИП Брадър.

Интригите започнаха още от самото начало. Продуцентите вкараха 30-годишния Пламен Медаров, представяйки го с измислена биография - милионер, натрупал състояние в чужбина, който спонсорира поп звездата Кайли Миноуг.Задачата на Медаров, обявена от водещия Ники Кънчев, гласи: "Да превърне къщата в мравуняк, сръчкан с пръчка".

Наред с рапъра Биг Ша, Павел Чернев, фолк певицата Лияна и социоложката Мира Радева в къщата влезе и представител на ромската фамилия Рашкови. Принц Ангел обяви, че той е в шоуто, за да набере съмишленици за своя политически проект, който да се бори с дискриминацията. Във визитката си Ангел заяви, че след като баща му се върне от затвора ще има ответен удар срещу политиците, които са гостували в къщата им, а след това съм им обърнали гръб. "Ще им се разклатят краката", закани се Рашков.  "Всички имена са записани в един тефтер", поясни още той.

Въпреки че в България е забранено да се пуши на обществени и затворени места, принц Ангел не се посвени и запали цигара под покрива на Големия брат. В един момент обаче се усети и с неухота заяви, че като се съберат всички съквартиранти ще спазват законите на страната.

Водещи новини

Още новини