"Хей ръчички" и "Дим да ме няма" разбиват Азис в нета (видео)

share

Според зрителските класации на най-гледаните клипове в интернет, оказва се, че твърденията, че чалгата е почти напълно завладяла музикалните предпочитания у нас, не са напълно верни.

 Двата най-предпочитани у нас сайта за видеосподеляне VBOX7 и YouTube имат своя класация за това какво предпочитат да гледат българите. Резултатите са съвсем безпристрастни, а поне досега никой не се е оплакал да е установил някаква тенденция или манипулация в класациите, от които става ясно, че парчето на Графа „Дим да ме няма” има много по-голям успех от този на Азис, пише "168 часа". Песента му „Мразиш” е най-гледаното му видео за последните 15 месеца с внушителните 7,6 млн. В YouTube от март миналата година досега. След едно бързо пресмятане обаче се оказва, че парчето на Владо Ампов е пускано от 1,8 млн. души, но само от май тази година досега, което е доказателство за рекордния брой гледания в толкова кратък срок. Песента на Азис събира година и половина своите седем милиона и половина, а „Дим да ме няма” набра една седма от тях за месец и половина. Това означава, че с тази скорост на Графа, Бобо и Печенката им трябват по-малко от десетина месеца, за да надминат Азис, което е по-бърз успех от неговите 60 месеца в мрежата.

Голямата изненада в класацията се оказа присъствието в първата десетка на детска песничка. Детската формация „Бонбон” изпява песничката „Хей ръчички”, което се оказва истински хит със своите 1,8 млн. Гледания. На милиони гледания се радват почти всички детски песнички в мрежата. Усмихнатите малчугани, които весело припяват, се гледат и слушат много и са истинска конкуренция на чалга звездите.

Водещи новини

Още новини