Ето как да разберете, че ви е направена магия за любов

Pixabay
share

Понякога на човек може да му направят магия за любов, за да го накарат да обикне някого, за когото почти не подозира, че има чувства и го възприема само като приятел или колега. Понякога такава магия може дори да развали най-здравото и любящо семейство.

Лесно можете да разберете дали някой ви е направил магия за любов, тъй като симптомите се разпознават лесно и трудно могат да бъдат сбъркани с нещо друго.

Човек, на когото е направена любовна магия, става изключително разсеян. Той много трудно може да се концентрира върху работата си, невъзможно му е да бъде съсредоточен дори по време на най-обикновен разговор. Разсеяността и липсата на внимание при разговор с представител на другия пол също са признак на любовна магия. Друг верен признак е, че омагьосаният става агресивен и раздразнителен по отношение на всички, освен на човека, който му е направил магията за любов. Раздразнителността има вълнообразен характер – човек ту е спокоен, ту е раздразнен без причина, пише sanovnik.bg.

Ако любовната магия е направена на някого, който има партньор или семейство, магията изостря разногласията в общуването. Човекът, на когото е направена любовната магия, постоянно търси поводи за скандал с половинката си. След скандала той чувства опустошеност, без да разбира причините за усещането си.

Един от ключовите признаци на любовната магия е намаляването на сексуалното влечение. Омагьосаният изпитва привличане единствено към човека, който го е омагьосал. Ако са ви направили магия за любов, сънят ви ще е разбит. Няма да се наспивате, постоянно ще сънувате неприятни сънища и кошмари и ще се събуждате много пъти през нощта.

Друг от признаците на това, че ви е направена любовна магия, са странните усещания в сърдечната област, особено ако не страдате от сърдечни заболявания.

Имайте предвид, че дори да са налице няколко от признаците на любовната магия, може да не ви е правена такава, а да имате психологически проблеми в отношенията с половинката. Но ако всичко в семейството върви по мед и масло, трябва да сте нащрек по отношение на любовната магия.

Водещи новини

Още новини