8 жеста на влюбения мъж

  • 03 септември 2017 13:40

  • 8309
  • 0
8 жеста на влюбения мъж
© Pixabay

Ти си влюбена в него, но още не си сигурна дали и той изпитва същите чувства към теб?

Ние ще ти помогнем да проникнеш по-лесно до душата му, като ти разкрием, онези мънички, понякога едва забележими, но достатъчно красноречиви, реакции и жестове, които категорично могат да го издадат:

1. Истински джентълмен

При всяка възможност той се старае и прави всичко по силите си да се чувстваш добре. При възможност ще отвори вратата преди теб, за да минеш преди него. Ако ти е студено, ще ти предложи връхната си дреха. Ако си напрегната, ще намери начин с добра дума да те окуражи или успокои. Ще забележи дори и тогава, когато си унила, и ще направи всичко по силите си, за да върне усмивката върху лицето ти.

2. Не спира да те гледа в очите

Да започнем с избягването на погледа. От една страна то може да означава, че той е безразличен към теб. От друга обаче, е твърде вероятно да е силно привлечен от чара ти, но да се притеснява да ти го покаже. Ако той често и при всеки удобен случай търси възможност за контакт с очите ти и спира погледа си върху тях дори и за миг, това е сигурен знак, че обладан от дълбоки чувства към теб.

3. Търси близост

Той непрекъснато търси възможност да скъси разстоянието помежду ви или дори да осъществи свенлив физически контакт с теб – да докосне ръката, рамото или косата ти.

4. Нервен е

Ако той е силно привлечен от твоя магнетизъм, напълно възможно е да се притеснява и да става нервен в твоето обкръжение. Естествено, няма да започне да заеква, но е твърде вероятно да забрави за какво е дошъл, или леко да се изчерви, когато спреш очите си на чародейка върху неговите. Възможно е да прокара ръка през косата си - сигурен жест на несигурност, да започне да се оглежда нервно настрани или просто свенливо да ти се усмихне.

Още по темата четете ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
8309 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини