Британската преса: България може да спечели "Евровизия"

GettyImages
share

Британският интернет гигант в сферата на развлекателната индустрия "Metro" публикува статия, в която авторът Бени Ройстън твърди, че страната ни има реална възможност да победи на "Евровизия 2016".

Според него коефициентът за победа на България, който е към момента е 66/1, е достатъчно атрактивен, за да може залагащите да потърсят евентуална изненада, която да им донесе значителни печалби, предаде БНТ. В материала си той припомня, че Поли Генова не е участва на Евровизия за първи път и отбелязва, че снощното й класиране за финала е прието с широко одобрение сред зрителите и феновете на конкурса.

Официалното видео към песента вече наближава три милиона гледания в Youtube, а песента вече се разпространява в европейските клубове. "If love was a crime" влезе в чартовете в Литва, Норвегия, Швеция, а също така малко изненадващо се радва на значителен успех и в Гватемала.

В заключение изданието анализира и стартовата позиция във финалната вечер, като отбелязва, че Поли излиза след по-бавна песен, което ще и позволи да изпъкне.

Водещи новини

Още новини