Дони, Поли Генова и Ненчо Балабанов в ''Аладин''

  • 16 септември 2015 17:14

  • 2998
  • 0
Дони, Поли Генова и Ненчо Балабанов в ''Аладин''
©

Знаете ли Кой е...Аладин?! Чели ли сте Приказката за Аладин, за една вълшебната лампа, за един добър Дух, за един зъл Магьосник, за една прекрасна Принцеса и за...още нещо?! „Аладин” е един!

Една от емблематичните приказки от „1001 нощ” оживява за Вас на сцената на Независим театър на 3 октомври от 11:00ч.

Хитовият авторски мюзикъл за деца и възрастни „Аладин”, след 3 успешни сезона, се завръща с нова, по-добра и по-завладяваща версия за всички Вас.



Духът не е просто слуга, а метафора за човешкият Дух, в който се крие силата на всеки от нас. Аладин трябва да разчита не само на могъществото на добрия дух, но да потърси силата в себе си и да се справи сам с предизвикателствата на Съдбата.

Дони е в ролята на Злият магьосник, който е на повече от 300 години, манипулира всички по пътя си, омагьосва Принцесата. Тя – Принцесата, носи странното име Бадрулбудура и е любимата на Аладин. Ролята е поверена на Поли ГеноваПоли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от. Той - Аладин, който попада в редица приключения и преодолява хиляди препятствия, за да намери вълшебната лампа и да си върне Любовта, е самият Ненчо Балабанов.



Уникалната авторска музика на Марио Балтаджиев, неповторимите текстове на Иван Ангелов, новите режисьорски решения на Надя Асенова, много смях, специални ефекти, фокуси, мултимедия и анимация, перфектен звук и прекрасни певчески и актьорски изпълнения!
Всичко необходимо за забавление на цялото семейство!

Тази човешка история ще докосне зрители от всички възрасти и всеки ще открие нещо за себе си и нещо от себе си. Насладете се на тази вълшебна Приказка на 3 октомври от 11:00ч. на сцената на Независим театър.



Издава и разпространява “Мадар ентъртеймънт”.

Билети на касата на Независим театър, и онлайн на: eventim.bg и ticketlogic.bg.

Последвайте канала на

2998 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини