Избраха Поли Генова за водеща на "Детска Евровизия 2015" (видео)

  • 21 октомври 2015 14:20

  • 3435
  • 1
Избраха Поли Генова за водеща на "Детска Евровизия 2015" (видео)
© Булфото

Поп звездата Поли ГеноваПоли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от ще бъде водеща на "Детска Евровизия 2015". Тя ще посрещне на 21 ноември на сцената в зала "Арена Армеец" представителите на 17-те участващи в надпреварата държави, съобщи БНТ.

Певицата владее английски език и има силно сценично присъствие. Тя е добре запозната със спецификата на песенния конкурс, тъй като е участвала четири пъти в българския финал за "Евровизия" и през 2011 г. нейната песен "На инат" представи България в Дюселдорф /Германия/.

Музикалната кариера на Поли ГеноваПоли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от започва, когато тя е едва четиригодишна. През 1995 г. става част от току-що сформираната детска вокална група "Бон-Бон". Първи продуцент и вокален педагог на певицата е творческият ръководител на "Бон-Бон" Рози Караславова, с която продължават да работят и до ден днешен.

Поли завършва Националното музикално училище "Любомир Пипков" със специалност кларинет, а по-късно следва режисура в НАТФИЗ.
Тринайсетото издание на "Детска Евровизия" ще бъде на 21 ноември в зала "Арена Армеец" в София и ще се излъчва на живо по БНТ от 20.30 часа.

На 20 ноември ще се състои Финалът на журито, който няма да се излъчва по телевизията, защото ще бъде предназначен само за зрителите в залата и журитата от всички участващи страни. Скоро предстои да бъдат пуснати в продажба и билетите за Финала на журито.

Последвайте канала на

3435 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
STAN

2015.10.21 | 18:54

1
тази е ужас

Добави коментар

Водещи новини