Свалят Мис Плеймейт в Банкок

Интернет
share

Актуалната Мис Плеймейт - 18-годишната ученичка Меги Колева, за кратко време се превърна в една от най-ухажваните манекенки в тайландската столица Банкок, където е за половин година. Мачовци от всички раси я скъсват от свалки и комплименти.

„Запознах се даже с един травестит, казва се Туфи”, сподели моделът на „Визаж” в профила си в социалната мрежа „Фейсбук”, където статусът й пак е станал „обвързана”.

Меги тези дни снима по бельо реклами за местния клон на Fashion TV. Тя непрекъснато пуска в интернет свои снимки по яхти край екзотични острови. Предстоят й и снимки за тайландски филми. Във виртуалното пространство сексапилната дама се обяснява в любов на приятелите си, които са останали в България, и напомня, че не ги е забравила. Авантюристичната й природа обаче била опиянена от възможността да живее сама на екзотично място, където доскоро не е познавала никого, и да завърже нови приятелства.

Меги е в азиатската държава едва от седмица и нещо, но се чувства чудесно. „Харесва ми много да споделям хубавите моменти, най-вече когато съм в компанията на любимите си хора, харесва ми това да е отбелязано. Снимките са единственото нещо, което остава вечно, което може да ти напомня за хубавите моменти. Затова ми е приятно да запечатвам всеки един такъв”, каза тя пред „Монитор”.

Водещи новини

Още новини