Галя и Азис в горещи порно сцени!

Интернет
share

Азис опъна брутално сексапилната плеймейтка Галина Димитрова.

Това стана по време на фотосесия за списанието "Уикенд за жената". Женското списание съблече Краля на фолка и Мис Стара Загора в новия си брой.

На горещите кадри Азис и Галя захвърлят всякакви задръжки.

"Азис е желан и от мъже, и от жени
. Тези бедра, този красив задник, тези устни. Трябва да си луд да не ги пожелаеш. А как се целува! Целува се сякаш се целуваш с жена, може да го прави и като мъж. И двете те карат да настръхнеш!", хвали партньора си Галя пред женското издание.

"Живеем заедно, спим заедно и какво ли още не. Много хора са ни казали, че си приличаме и имаме еднакво изражение на лицето докато правим секс. Поне няколко мъже го потвърдиха...", обяснява Азис.

Звездата от Костинброд си мечтае един ден, когато дъщеря му Рая порастне, да бъде копие на Галя.

Тя разкрива, че като малка била "грозното патенце" и всички странели от нея. "Децата ме отбягваха и не ми позволяваха да играя с тях, защото бях грозна. Бяха ужасно жестоки с мен и всеки ден се прибирах разплаката у дома.

Децата от другите блокове ме замеряха с камъни и ми се подиграваха, не даваха да ги доближа, защото наистина бях ужасно грозна. Никой не би предположил, че един ден ще изглеждам така", разказва историята си заралийката.

Миската, която оприличават с шведката Викторий Силвстед, мечтае да стане порнозвезда в империята на Джена Джеймсън.






 

Водещи новини

Още новини