Азис изпада в диви състояния и нервни кризи

  • 21 юли 2011 09:50

  • 2751
  • 0
Азис изпада в диви състояния и нервни кризи
© интернет

От известно време АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. е в серия, мачка всички наред. Откакто свали 32 кг., певецът изпада в диви състояние и нервни кризи.

Феновете му отдават това на лишенията, с който се тормози. Блондинът вдигна мерника на турците и забрани да се пише на турски на страницата му във Facebook. Дори заплаши дръзналите да пишат на турски, че ще ги блокира.

След като Коце Ламята разкри пикантни подробности от връзката им, АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. съвсем превъртя. Заяви, че отказва мъжете, защото тотално се е разочаровал от рамбовци, които трупат слава на негов гръб.

Преди време пък беше заявил, че иска богаташ, защото му писнало от палячовци. Истината е, че АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. си мени мненията в зависимост от моментните си настроения. Днес движи с мацки, утре с мускулести мъжаги, а с кого мачка чаршафите – можем само да предполагаме.

Скандалният блондин наскоро се похвали, че е горд собственик на най-хубавите бедра в родната чалга. Твърденията му накараха колежките м настръхнат, като се има предвид, че всички в дружинката на “По-по-най” – ефектът е ясен.

Много потребители обвиниха АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., че кариерата му залязва и той пръска злоба навсякъде около себе си – дори и виртуално, на което певецът се похвали, че той е направил милиони евро, докато другите си чешат езиците. Певецът живеел в лукс, дъщеря му щяла да учи в Швейцария и бъдещето й било подсигурено.

Последвайте канала на

2751 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини