Гаджето на Анита: Ще те къртя!

share

Потенциален любовен триъгълник предизвика паника в Къщата на „Бигх Брадър". Пристигането на гаджето на плевенчанката Анита наплаши до смърт ухажора й Пламен Богданов, който дори пожела да си тръгне.

Още с влизането си Илиян Кюрчев се обърна заплашително към Богданов: „Бате, тебе ще те къртя, казвам ти". Анита едва го успокои като почна да му обяснява колко го обича и колко й липсва. В същия момент Богданов се уплаши и изтича към изповедалнята да иска среща с Биг Брадър. „Тръгвам си", заяви той и обикаля дълго около вратата, не получи аудиенция.

Това се случи чак след като Кюрчев си замина. Любимият на Анита престоя кратко в къщата. Той я укори, че се държи прекалено фриволно с хората и отстрани не изглежда добре. „Това държане, което го правиш, е прекалено много. Не може с всеки да се отнасяш така", каза й той. „За теб ще извърша убийство и ще съблека онова гол", закани се той по адрес на Богданов.

„Отстрани не е хубаво държанието", добави той. След като Богданов най-накрая беше приет от Биг Брадър, той поиска психолог и разговор с роднина. Отговорено му беше, че решение ще бъде взето утре. Когато той се върна при съквартирантите и видя, че Кюрчев си е отишъл, нещата се успокоиха, пише Блиц.

Водещи новини

Още новини