Азис напомпа цици като Терминатора

Интернет
share

Чалга кралят Азис тази сутрин мина на тунинг.

Изпълнителят на "Мразиш" и "Хоп" легна на операционната маса, където му поставиха мъжки гърди. Операцията, извършена от д-р Николай Георгиев, стана достояние на зрителите на "На кафе" по Нова телевизия.

С новите си импланти Macrolane гръдният кош на Васко ще придобие вид като на екшън-героите на Холивуд от калибъра на Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун.

"Отслабнах драстично. В мига, в който отслабнах, видях, че съм един доста симпатичен мъж. Звъннах на доктора и му казах: "Докторе, сега трябва да се разкрася", заяви Азис, преди да го среже скалпелът на д-р Георгиев.

Водещата Гала недоумяваше защо певецът е решил да се подложи на тази интервенция, след като може да направи гръдни мускули и с тренировки във фитнеса.

"Нямам много време за това. Живея повече в колата. Професията ми не ми позволява много да ходя на фитнес. С тази операция ще имам гърди все едно съм тренирал почти 2 години", кефеше се Азис преди интервенцията.

Докато д-р Георгиев се обясняваше пред камерата на Нова телевизия, Азис в последния момент се реши да коригира и скулите на лицето си. При същия хирург преди години чалга звездата уголеми и пениса си.

Водещи новини

Още новини