Когато гледаме с палаво око (видео)

share

Уважаеми дами, ако искате да разберете какво точно се случва, когато поставите любимите клинове, тогава задължително трябва да погледнете следващото видео. Една кратка разходка може да покаже любопитното и гладно мъжко око, в което не би трябвало да има нищо лошо, след като ние сме основните почитатели на този вид дамско облекло и подкрепяме всяка жена към употребата на въпросното облекло.

Жените с красиви дупета в клинчета дават надежда и ни позволяват да вярваме в съществуването на по-висши сили. В краткото видео можете да разберете какво се случва, когато жена реши да постави скрита камера и преброи фокусираните погледи на гражданите в Ню Йорк.

Феминистите няма да го одобрят, но всеки поглед е вид комплимент, а и още помним легендарното "ГледайтИ и завиждайтИ, др**ли мръсни!". Клинчето се слага, когато жената има нужда от внимание, следователно го е получила. Видеото завършва с призив за борба с рака на простата и по-честите прегледи, но нека не забравяме, че всяко подобно посещение е чиста болка в задника!

Видеото можете да гледате тук

Водещи новини

Още новини