Влади Въргала влюбен в Линдарева

share

Владислав Карамфилов е хлътнал по съквартирантката си Зорница Линдарева, пише "Всеки ден".

Комикът сам призна в изповедалнята на "ВИП Брадър", че у него се поражда нещо повече от симпатии към Зори.

В неговите очи манекенката била беззащитна нежна кукла, на която той трябва да помогне, за да се отърве от проблемите, които има с алкохола и булимията.

Влади и Тити Папазов са единствените, които подкрепят бившата любовница на Тачо и искат тя да се чувства по-добре в Къщата.

Докато Папазов не се притесни от това как загриженото му отношение ще бъде възприето от хората навън и съпругата му, то Въргала открито заяви, че се страхува какво ще си помисли законната му половинка, с която в момента не са в добри отношения.

Въпреки това продуцентът на "Шменти капели" продължава да се застъпва за Зорница.

Съвсем като хитра хиена, Линдарева припадна именно в ръцете на Карамфилов преди седмица.

"Познавам добре Влади и виждам, че той се разкъсва вътрешно. Усещам, че в него се пораждат чувства към разбивачката на семейства. Съпругата му няма да реагира никак добре на излъчените кадри, ако вече не му е събрала багажа, то в най-скоро време ще го направи", коментира приятел на актьора пред изданието.

В интернет вече текат залози дали Линдарева няма да "помогне" и за неговия развод.

Скандалната Зорница призна в шоуто, че е развела мъж с 16-годишен брак, а "Всеки ден" разкри, че подвизаващата се като моделка дама е разбила семейството и на още един господин с 20-годишен брачен съюз.

Водещи новини

Още новини