Обявиха Кейт Мидълтън за най-красивата жена на годината

share

Сп. "OK!" определи херцогинята на Кембридж Катрин за най-красивата жена на годината.

С тази титла съпругата на принц Уилям е удостоена от модните експерти на изданието, се съобщава на сайта на сп. "ОК!".

Специалистите отбелязват, че 31-годишната представителка на британското кралско семейство винаги е много елегантна и умее да подбира тоалетите си в съответствие със събитието, което посещава, предаде БТА.

Редакторът на списанието Марк-Френсис Вандели отбелязва, че тайната на успеха на Мидълтън се крие в майсторството й да си подбира гардероба. Според експерта, херцогиня Катрин винаги е елегантна, прекрасно облечена, но едновременно с това естествена.

Самата Кейт Мидълтън почти никога не коментира външния си вид. След като се появи с даден тоалет на светско мероприятие, търсенето на дрехата неимоверно нараства. Повечето модни критици дават положителна оценка на гардероба на херцогинята. Има обаче и такива, които я критикуват.

Неотдавна това направи например дизайнерката Вивиан Уестууд. Сред упреците й бе, че херцогинята прекалено често си сменя тоалетите и рядко се появява с едни и същи дрехи два пъти. Пионерката на пънк модата Уестууд призова съпругата на принц Уилям да спре да купува огромни количества дрехи и да демонстрира по-голяма загриженост към околната среда.

"След като Кейт полага толкова много усилия да се сдобие с тоалет, с който изглежда добре, тя трябва да го носи по-често, вместо да се появява с него само веднъж. Важно е качеството, не количеството. Ще бъде страхотно, ако тя облича едни и същи дрехи отново и отново, защото така ще направи голяма услуга на околната среда и ще отправи много мило екологично послание", заяви 71-годишната Вивиан Уестууд.

Водещи новини

Още новини