Баба Мидълтън ще бави кралското бебе

  • 23 април 2013 09:19

  • 5099
  • 0
Баба Мидълтън ще бави кралското бебе
©

Херцогинята на Кембридж Катрин ще прекара първите шест седмици след раждането на първото си дете в дома на родителите си. Кейт е убедена, че човекът, който най-добре може да се грижи за бебето, е нейната майка Керъл.

Първородното дете на Катрин ще бъде трето поред за наследяване на британския престол. Въпреки това, херцогинята на Кембридж е решила поне в началото да го откъсне от суетата и суматохата на Бъкингам. Съпругата на принц Уилям не планира да наема кралска акушерка за бебето, предаде БНТ.

Бъдещата майка е споделила с приятели, че вместо това възнамерява да прекара най-малко шест седмици в дома на родителите си Керъл и Майкъл Мидълтън в Бъркшър. Тя желае малкият принц или принцеса да вкуси от живота извън кралското семейство.

Катрин твърди, че се чувства най-сигурна сред близките си и не вижда по-подходящ човек от майка си, който да я научи как да се грижи за бебето.

Керъл, от своя страна, е на "седмото небе от щастие", че ще става баба. Тя вече преустройва скъпия си дом, за да създаде всички удобства както на внучето си, така и на дъщеря си.

Очаква се бъдещият престолонаследник да се появи на бял свят през юни в частното крило на болницата "Сейнт Мери" в Падингтън, където е роден и принц Уилям.

Последвайте канала на

5099 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини