Шаде подари любов на българската публика

share

Шаде подари любов на българската публика по време на концерта си снощи в София.

Още с излизането си пред феновете соул изпълнителката сподели, че чувства любов и ги призова да не спират да вярват в мечтите си. В тази тематика започна и продължилият около два часа концерт, когато Шаде и бендът се появиха на подвижни платформи, излизащи от основата на сцената, и изпълниха "Soldier of love".

Романтичната атмосфера продължи с прочувствените "Your love is king" и "Love is found", а "Jezebel" Шаде изпълни седнала на подиума, докосвайки сърцата на всички в зала "Арена Армеец".

Освен с незабравимите си хитове, звездата впечатли родната публика с концерт от ново поколение - с много мултимедия, светлини и уникална сценография. Така едни от най-завладяващите й песни, сред които "Smooth operator", прозвучаха в съчетание с клипове, излъчени на огромен екран. При изпълнението на песента "Morning bird" около цялата сцената се спусна феерична завеса и създаде 3 D ефект и пространствено усещане, че музикантите се намират в мистична гора. Перфектното съчетание между музика и визуални ефекти на всички песни образува страхотна енергия.

Елегантна, с кадифен глас и ритмични стъпки Шаде изглеждаше естествена и уверена на сцената. През цялото време контактуваше с публиката и демонстрираше професионализъм.

В кулминационната част на шоуто, преоблечена вече в дълга бяла рокля и боса, Шаде поднесе едни от най-големите си хитове - "King of sorrow", "Sweetest taboos", "No ordinary love", "Pearls" и "By your side".

Красотата и изтънчеността на звездата проличаха и на единствения бис, в който тя се завърна в червена елегантна рокля, извиси се над сцената на подвижна платформа и изпълни "Cherish the day".

Сбогувайки се с българската публика, Шаде заяви: "Бъдете войници на любовта".

Водещи новини

Още новини