Младо момиче припадна пред Бойко Борисов

share

Млада танцьорка припадна пред очите на Бойко Борисов. Инцидентът стана по време на днешното премиерско посещение в Ловеч за откриване на реновираната сграда на Административния съд в града, съобщи Стандарт.

Министър-председателят отиде лично при момичето, запозна се със състоянието й и извика придружаващия правителствената делегация лекар, който я свести. По информация на регионалния в. "Бряг" танцьорката се казва Моника. "Момичето пази диета. Спокойно, вече е добре", обяви малко по-късно Борисов и уточни, че високата температура и емоцията от събитието са допринесли за загубата на съзнание.

Малко по-късно събралите се ловчанлии станаха свидетели на нов горещ момент. Прерязването на лентата бе прекъснато от виковете на Стойка Пеева - баба на застреляната от полицай Ивелина. Тя поиска и получи от премиера лично уверение, че случаят ще бъда разнищен докрай и ченгето убиец ще получи най-строго наказание.

В Ловеч Борисов бе посрещнат от митрополит Гавриил, областния управител Ваня Събчева и кмета Минчо Казанджиев. "Защо когато преди имаше милиарди лева излишъци, не се направи този ремонт", попита Борисов, след което похвали Министерството на правосъдието, осигурило 1 696 580 лева за реновирането на сградата.

Водещи новини

Още новини