Гери Дончева е с най - красив естествен бюст (галерия)

Булфото
share

Гери Дончева е с най-красив естествен бюст, стана ясно на церемонията по връчване на наградите „Perfect body”, чиито права държат Цвети Разложка и Нина Норд.

Гери Дончева получи статуетката на победата на сцената на Sin City от Джина Стоева, която миналата година взе наградата в същата категория, пише "БулФото".

Статуетката за най-красив коригиран бюст бе отсъдена на Златка Димитрова от строго жури, в което блестяха Меги Савова, собственик на марките Мисис България и други конкурси от висок ранг, и нашумелият модел Ели Рашева.

Статуетката за перфектна визия спечели Ивана Скендерова. Тя й беше връчена лично от Цвети Разложка, която бе и водеща на бляскавото събитие. При мъжете статуетката за перфектна визия грабна Ники Китаеца. Статуетката за най-секси устни спечели Мария Илиева, а Емануела грабна наградата за най-красива усмивка.

Наградата за най-красиви крака взе Lady Bulgaria Universe 2012 Петя Велкова. С перфектна коса е Гери Райчевска, а Мариана Маринова, собственик на конкурса Мис Силикон и една от малкото българки с увеличени от пластични хирурзи форми на юг от кръста, спечели наградата Бразилско дупе номер едно.

Наградата за най-секси дупе спечели известната танцьорка Виктория Михова-Голди, която заедно с балета си VS Dance разпали въображението на гостите на събитието. Победителите се превърнаха в жури на конкурса Perfect Body – New Faces, който бе спечелен от дългокраката красавица Виктория Кузманова. Момичетата показаха прелестите си в тоалети на Georgo`s и на бутик Инкогнито.

Водещи новини

Още новини