Майка даде изключително ценен съвет на 6-годишната си дъщеря

Фейсбук
share

Самотна майка от САЩ даде изключително ценен и полезен съвет на 6-годишната си дъщеря, който впоследствие се превърна в хит в социалните мрежи, печелейки одобрението на стотици хиляди хора.

Хейли Хесъл решила да изненада момичето си, като ѝ купува чисто нов несесер за училище. За целта майка ѝ посетила три магазина, за да избере възможнао най-хубавия. Когато обаче го дава на дъщеря си, момичето избухва в силен плач и го захвърля в боклука с думите: ''Това е тъпо! Всички в класа ми имат същия, не го искам!'', след което се затворила в стаята си.

Въпреки оскърбителната реакция на момичето жената е запазила самообладание, след което отишла при нея и я накарала да го извади от кофата. После ѝ обяснила, че щом на нея не ѝ трябва, ще намерят дете, на което да го дадат, чиито родители нямат възможността да му купят несесер или което изобщо няма родители.

,,Обясних ѝ, че няма право да изисква по-специално отношение към себе си. Дълбоко вярвам, че когато човек съумее да промени своите възприятия и просто да бъде благодарен за това, което има, нещата в живота могат да се променят'', написа във ''Фейсбук'' майката на детето.

Водещи новини

Още новини