За първият си рожден ден blizoo подарява полет с балон

share

По случай първия си рожден ден, blizoo подарява на клиентите възможност за полет с въздушен балон.

Всеки, който желае да преживее емоцията и да погледне София от въздуха, може да го направи напълно безплатно в неделя, 29-ти май, от 12:00 до 19:00 часа. Точката на излитане и приземяване ще се намира пред билетния център на НДК.

Въздушният балон на blizoo е изработен специално за рождения ден на компанията и побира двама възрастни и две деца плюс професионален пилот. Полетът продължава от 5 до 10 минути в зависимост от метеорологичните условия. Освен в София, blizoo ще подари полет с балон на желаещите в още 4 града в страната – Русе на 4 юни, Плевен на 5 юни, Пловдив на 11 юни и Стара Загора на 12 юни.

„Искаме да отбележим 1 година blizoo заедно с нашите потребители. Благодарение на тях ние продължаваме да се развиваме и да предлагаме най-качествените продукти на най-добрата цена. С това събитие отново показваме, че с нас забавлението е лесно и достъпно”, каза Васил Щонов, Директор Стратегии и маркетинг на blizoo.

За първия си рожден ден операторът вече предложи и специална оферта за всички свои клиенти – 1 година безплатен интернет, като самостоятелна услуга или в троен пакет с телевизия и телефон. През първата година под новата марка blizoo достави HD телевизионни приемници за повече от 100,000 клиента (над 10 пъти повече от най-близкия си конкурент) и предлага 16 канала с висока резолюция (HD). Допълнително нововъведение е електронният ТВ справочник, който позволява бърза навигация до повече от 160-те телевизионни програми на blizoo. Операторът вече излъчва за първи път в България френския открит тенис турнир „Ролан Гарос” в триизмерна картина за всички свои абонати по Eurosport 3D.

Водещи новини

Още новини