Еротичен модел на Maxim грее и в ДФ "Земеделие"

share

За щастие или нещастие аз не съм се появявала в „пълния си блясък“ чисто гола по списанията, но снимките са ми правили проблем. Това сподели модела Мария Велкова, която работеше в МОСВ по времето, когато се разхождаше по бански в предаването Сблъсък. Малко след това тя направи еротична фотосесия за едно от еротичните списания. Сега Велкова работи във ДФ „Земеделие“. В Закона за държавния служител е написано, че той е длъжен да пази доброто име на институцията, каза Велкова. Тук има двоен морал, който се показва в определени случаи.

Мария Велкова попадна във вестниците и с друг любопитен факт. Оказа се, че тя е жената до Христо Байков, сочен от полицията като един от наркобосовете в София. Повод за разговора беше информацията за назначението като технически сътрудник на Елена Бончева в НЕК.  Експертът по протокол Мария Касимова припомни, че балерината Маша Илиева също беше снимана в мъжко списание. Сега тя има детска школа, трябва ли да се раздели с това. Ако някой мъж се беше снимал с отрязана глава на убито животно на лов така ли щяхме да реагираме, попита тя.

Фикрет Юсеинов от ДПС беше стругаро-фрезист, но въпреки това беше зам.-председател на Комисията по култура. Какво лошо има сега едно момиче да се снима гола, важното е дали си върши работата, каза Венцислав Мицов от „Глас Народен“.

ПР-ът Нина Никол попита защо обществото не е реагирало толкова силно след голата фотосесия на Волен Сидеров. Лидерът на Атака изгря по страниците с еротична фотосесия, където се прикриваше само с вестник като препратка на току що освободения от него по онова време пост на главен редактор на в. „Демокрация“.

Водещи новини

Още новини