Разведен бизнесмен уредил плеймейтката в НЕК (снимки 18+)

  • 22 октомври 2013 21:46

  • 21718
  • 9
Разведен бизнесмен уредил плеймейтката в НЕК (снимки 18+)
©

Солиден бургаски бизнесмен, който се е развел заради еротичният модел Елена Бончева, я е уредил като технически сътрудник в дирекция „Обществени поръчки” в централата на НЕК, твърди бургаският сайт „Флагман”.

Това е станало след като двамата се изнесли да живеят заедно в София. Покровителят на Елена се казва Ясен Василев, на 36 години, бургазлия, твърди "Флагман". Василев нашумява през 2010 г., когато бизнесът му с инвестиции в недвижими имоти бил в апогея си. Инвеститор е във вилни селища в Кошарица, Лозенец и Равда, така също и в бургаския Бизнесцентър Вая. Именно от този период, когато все още е семеен с бургазлийката Невена и двамата имат малко 5-годишно момченце, датира и извънбрачната му връзка с Елена.

„Никой от елита на моделките из Бургас не я е чувал тази жена, не допускахме, че е снимана за Плейбой, защото тук се знаем и нея никой не я е виждал“, казват известни миски и собственички на агенции. Снимките й били повече порнография, отколкото еротика.

От „Флагман” не успели да издирят съученички на Елена в Бургас. Плейбойката е от Нови пазар, а родителите й са разведени. Очевидно се срамува от произхода си и затова във Фейсбук се представя за бургазлийка, коментира „Флагман”. Майка й живее и работи в Кипър.

"Не знаем какво средно образование има момичето, ама викаше, че ще учи висше в София, преди да се изселят с Ясен преди една година", коментират запознати. Джиткала из Бургас и околностите с лъскаво Ауди А8, подарък от щедрия любовник. Всъщност Елена е била за малко студентка в Шуменския педагогически университет, ако се вярва на визитките й от порносписанията. Невъзможно е да го е завършила, защото пък сега твърди, че е студентка в Техническия в София.

„Вярно е, че във Фейсбук-профила й е отбелязано като родно място Бургас, но доколкото ми е известно Елена не е бургазлийка, познавам я добре покрай Ясен“, споделя един от влиятелните бизнесмени на Бургас, приятел на Ясен.

Всъщност в подземния свят не е тайна, че бизнесът на Ясен тръгва мощно около 2008 г., дотогава е най-обикновен чиновник в клон на белгийска фирма в ромския кв. Комлука. Има данни, че първите пари, които е инвестирал – първоначално в дистрибуция на горива, а после и в строителното предприемачество, са предоставени кеш от наследника на виден сикаджийски бос.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
21718 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Историята на един гербераст

2014.03.29 | 15:07

4
Здравейта казвам се Крум Усаински от Симитли :Миналата събота бях в Син Сити и там моя Ex-boyfriend Радо прашката ме запозна с една мутра по прякор-Животното.Изкарахме си много добре,Галена беше с Преслава.Хвърляхме цяла вечер салфетки и реших да отида в кенефа да си направя някой друг фотос ей така за фейса,бях пуснал и катинарче от онези мръснишките ;) по едно време докато се чекнах пред огледалото усетих как ''животното'' ме хвана за гъза и аз подскочих,много ми хареса но се направих на труден,направо го побърках,хвана ме за косата и ми навря брутално главата в тоалетната чиния-това ми хареса,обичам грубостите защото съм гербераст,после ми съблечи дънките и ми го нахака до макарите,удариха ме топли вълни ,но ми допадна,след като изпъшках той взе да ме клати здраво като разгонен бизон.След 10 минути лашкане аз стигнах до оргазъм и извиках:Само Бойко..само гербб,той се ядоса защото бил от Реформаторския блок,удари ме в бъбреците и аз се насрах,след което ми навря брутално главата навътре в дупката и пусна водата докато ме държеже затиснат в тоалетната чиния...остави ме сам с тоалетна хартия....това беше изключително преживяване и съм благодарен..обичам бруталитета,,обичам мутрите,обичам да съм специален..Обичам ГЕРБ..аз съм просто ГЕРБЕРАСТ ПЕДЕРАСТ l

2014.03.29 | 18:18

9
Абе пич, ти си за психиатър, не ти си абсолютно болен мозък, не не, ти трябва направо да се гръмнеш някъде!!
666

2014.01.26 | 15:37

1
:)))
БУТАЧА

2014.03.29 | 18:18

8
ТРЯБВА ДА СИ МНОГО БОЛЕН МОЗЪК ЗА ДА ПЛАЩАШ КАКВОТО И ДА Е НА ТОЯ ОПИТ ЗА ДЪРЖАВА
Диди

2014.03.29 | 18:18

7
Поредната проститутка назначена с духане и чукане
Иван

2014.03.29 | 15:08

6
А тоя нейния колко хора запали с пари все се покриваше зад този хората на този сикаджийски бос
бобо

2014.03.29 | 15:08

5
Което още веднъж за съжаление показва какъв морал имат успелите хора не само в БГ ами и по света ...
АТАКА-ДПС-БСП шведска тройка

2014.01.26 | 23:17

3
Дали се е явила на изпит никой не казва!Кой и е шеф също.Незнам как стават тези работи в Нек знам само че сметките не са така хубави като тази кукла.

2014.01.26 | 15:37

2
от каспичан е момичето.

Добави коментар

Водещи новини