Ани Салич напуска новините

интернет
share

Вече 10 год. Ани Салич води новините по Би Ти Ви. От есента обаче тя слиза от екран. Тази промяна е свързана с още много други в нюзрума на медията. Самата Салич не искала да води вече новините.

Водещата се отегчила от работата си на новинарка и искала повече свободно време. Омръзнало й да се прибира по късните часове на нощта и да пренебрегва семейството си в името на кариерата. Ставането в ранните часове също й се отразявало зле, затова й предложили да й намерят друга длъжност.

Така съвсем скоро Салич ще напусне новините и ще се вихри като продуцент и режисьор на документални филми и по-точно на документалната поредица на медията “btv документите”. С това задълженията на новинарката не свършват. Тя ще има отговорната задача да отговаря за новинарските емисии, да съгласува дейността на водещите и да обучава новите – ако има такива.

Салич се уморила и от медийното внимание. Започнала да се дразни от ровенето в личния й живот, затова и търсела по-скрито убежище, където никой да не я закача.

Говори се, че ще има и други генерални промени в частната медия, като не е изключено и да има нови попълнения в новинарските екипи.

Водещи новини

Още новини