Звездите се завърнаха на червения килим на "Златен глобус"

Getty Images
share

Звездите се завърнаха на церемонията за наградите "Златен глобус", която отново беше излъчена по телевизията, дефилирайки по скучен сив на цвят "червен" килим в сравнително предсказуеми тоалети, с няколко ярки изключения, писа Асошиейтед прес.

Скоро след като се появи като червей на парти за Хелоуин, Хайди Клум блесна на 80-ата церемония за "Златен глобус" в сребриста мини рокля с пера през едното рамо. На сребърно бяха заложили Анджела Басет и Джесика Частейн.

При мъжете имаше много черни костюми и смокинги. Еди Редмейн се появи в костюм на "Валентино" в черно и кафяво с огромна роза от коприна на ревера. Колман Доминго също привлече погледите с черен смокинг, обсипан с блестящи камъчета.

Ето кой грабна „Златен глобус” на тазгодишните награди

Елвис, известен и като Остин Бътлър, дойде на церемонията с традиционен черен смокинг, докато Андрю Гарфийлд бе заложил на черна риза с оранжев костюм. Доналд Гловър на практика бе по пижама. Той бе с черно сако върху удобен халат и широки панталони от бяла коприна на "Сен Лоран". "Просто исках да ми е удобно", каза той.

Шерил Лий Ралф от "Начално училище Абът" поведе парада на шлейфовете на червения килим. Тя бе в синя рокля с масивна украса, обшита с камъни и висока яка на "Алиет". Вайола Дейвис също заложи на синьо.

Клои Флауър, която пя на шоуто, беше във вечерна рокля в бяло с дълъг шлейф на "Долче и Габана".

Златото също присъстваше в тоалетите. Очарователната 19-годишна Бейли Бас от "Аватар: Природата на водата" бе в деликатно златиста дълга рокля. Мишел Уилямс бе в ефирна рокля в слонова кост с едно рамо, обшита със златисто и дълбока странична цепка. 

Дамите бяха свели бижутата до минимум.

Бременната Аби Елиът бе заложила на дълга рокля на Памела Роланд с дълъг ръкав и висока яка, обшита изцяло с пайети в цвят на изгорял портокал. Джени Слейт беше в рокля на "Родарте" с едро цвете. Пред Е! тя каза, че целта й е била да е като "жена, която ще се превърне в магично растение".

Аня Тейлър - Джой бе в слънчево жълт тоалет от две части на "Диор". Марго Роби показа модел на "Шанел" в бледорозово с перли и пера. Лили Джеймс се бе върнала към старата школа на Холивуд с 50-метра червена коприна на "Версаче".

Американската актриса от ирански произход Сепиде Моафи бе в дълга черна рокля от пайети с дълбока цепка, започваща от огромна червена роза на бедрото. Тя е разработила модела заедно с иранския дизайнер Амир Таги и "Хауз ъв Милад".

"Тази рокля има много истории", каза актрисата пред АП. "Но най-важната е за това цвете, което представлява разцъфването на нов Иран по време на тази революция", каза тя, имайки предвид вълната от протести в Иран през последния месец срещу управляващия теократичен режим.

На черно бяха заложили Дженифър Кулидж (Долче и Габана), Куинта Брънсън (Кристиан Сириано), Джейми Лий Къртис (Валентино), Наташа Лион (Живанши), допълва БТА. 

снимки: Getty Images

Водещи новини

Още новини