Седмичен хороскоп от 14 до 20 октомври

pixabay
share

Астро-аспекти

На 14 октомври Слънце тригон Юпитер

На 14 октомври Слънце квадратура Марс

На 15 октомври Венера опозиция Уран

На 16 октомври Венера тригон Нептун

На 17 Пълнолуние в Овен

На 17 октомври Венера секстил Плутон

На 17 октомври Венера преминава в Стрелец

Луната през седмицата се движи през знаците – Риби, Овен, Телец и Близнаци

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 20 октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 14, 16, 17, 18, 19 и 20  октомври

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

15.10. 23:01 - 15.10. 23:35
17.10. 22:27 - 17.10. 23:01
19.10. 22:34 - 19.10. 23:08

Овен – Оптимизъм. Седмица на активност и спортно настроение. Ако имате план в главата си, бързо го изпълнявайте. Ако ви предложат нова позиция, слушайте сърцето си. И ако искате да напуснете работа по собствена инициатива, тогава в този момент несъзнателно се приближавате към целта си.  Пазете се от безпокойство, внезапни изблици на гняв и проявете искреност преди всичко. Ще имате повече импулсивна енергия, което може да ви накара да поставите коня пред каруцата. Старайте се да разпръснете натрупаната енергия чрез физически упражнения!

Благоприятни дни – 14, 20

Бъдете внимателни – 16, 17

Телец – Добра седмица. Идват онези дни, когато рутината си идва на мястото и всичко става по-спокойно. Слушайте интуицията си, действайте внимателно и отговорно, не вземайте прибързани решения, бъдете по-наблюдателни. Призивът на звездите към вас е да внесете повече лекота в ежедневието си. Включете неща, които ви доставят удоволствие. Трябва да се чувствате живи и да не оставате в автоматичен режим. Получавате подарък от небето. Не пропилявайте тази възможност.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –18, 19

Близнаци – В тази седмица може да има много неща за вършене, но вместо трескаво да решавате в какъв ред да ги правите, опитайте се да се дистанцирате от случващото се. Само тогава ще можете да осъзнаете, че повечето от вашите трудности са илюзорни. Това означава, че самото време ще постави всичко на мястото си. Покупките ще са удачни, но не рискувайте с големи суми. Ако търсите нова любов, небето може да чуе молитвите ви тази седмица. Използвайте чара си и не забравяйте да се грижите за себе си. 

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15, 20

Рак – Пригответе се за финансова нестабилност тази седмица. За съжаление може да се случи нещо непредвидено и да бъдете изненадани. Не замитайте проблемите под килима, вместо това решавайте ги своевременно. Време е да намерите баланс между себе си и другите. Опитайте се да анализирате колко давате на себе си и колко правите това за вашите взаимоотношения. Тези, които са необвързани, ще изпитат желание да бъдат с някой, който им носи спокойствие и усещане за дом.  Възползвайте се от възможността да излизате често.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Лъв –Хората, занимаващи се с бизнес, сега ще могат да сключват успешни търговски сделки.  Може да преминете през процеси на съмнение в собствената си стойност на работа. В същото време, когато искате да направите нова стъпка и да я осъществите, вие може да изисквате твърде много от себе си. Планирайте ваканция през новата седмица, заобиколени от най-близките си хора. Вашето семейство наистина се нуждае от вас сега. Не забравяйте да разрешите всички проблеми, свързани с партньора ви, да се вслушвате внимателно в мнението на половинката си.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19

Дева – Пригответе се за натоварена работна седмица. Важните преговори и сделки ще вървят перфектно, ако се вслушвате във вътрешния си глас. Настроението ви през тези дни или пречи, или помага на работния процес. Така че се опитайте да го контролирате. Особено внимание ще трябва да се обърне на взаимоотношенията. Стремете се да бъдете грижовни, нежни и да усещате интуитивно партньора си. Вашият чар ще бъде във възход, както и силата ви на съблазняване.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

Везни – Започнете седмицата си с ежедневни домакински задължения, защото именно в дома си намирате сили и вдъхновение – както за работа, така и за личния живот. Общото почистване, освобождаването на дома ви от ненужни неща и закупуването на нови могат да създадат добър емоционален фон. Дайте любов на децата си, на близките. Вдъхновението ще дойде при вас, когато във вас цари уют и комфорт. Възползвайте се от възможността да добавите допълнителна доза романтизъм към връзката си, това ще донесе повече удоволствие в иначе обичайното ежедневие.

Благоприятни дни – 14, 20

Бъдете внимателни – 16, 17

Скорпион – Тази седмица е добра седмица за бизнес, но трябва малко да контролирате бързането си. Ще се случват хубави и по-напрегнати неща. Внимавайте да не бъдете твърде критични към партньора си. Това може да доведе до известно напрежение във връзката. Ако сте необвързани, обърнете внимание дали не сте прекалено взискателни в търсенето на перфектна връзка. Добрият вятър може да ви донесе нова любов. Но за да стане това, трябва да се чувствате красиви и добри в себе си. 

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –18, 19

Стрелец – Не е изключено да решите за известно време да оставите емоционалния си живот на заден план и да се погрижите за други неща, които изглежда са приоритетни в този момент. Ако през следващите седмици ви се стори, че има по-малко хармония в отношенията ви като двойка, вероятно са възникнали проблеми в общуването или сте изключително заети с различни други неща и не ви остава достатъчно време за партньора. Помислете как бихте могли да коригирате ситуацията. Също така, транзитната Венера може да предизвика предпочитание към неангажиращи любовни афери, далеч от любопитните очи на света.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15, 20

Козирог – Марс, който е управител на IV-я ви дом (дом, семейство, емоционални основи), преминава сега през дома на връзки, партньорства, брак и призовава женените/обвързаните  Козирози да насочат вниманието и инициативите си към брачните отношения. Възможно е през този период партньорът да е по-взискателен или да се сблъска с временен проблем, така че да се наложи вие да се включите повече или да поемете част от неговите задачи в дома. Старайте се да избегнете противоречиви дискусии, които рискуват да обтегнат атмосферата. Може да се прояви предразположеност към внезапна любов или склонност към вземане на радикални решения на сантиментално ниво.

Благоприятни дни – 14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Водолей – Тази седмица ще бъдете по-дипломатични в решаването на служебни въпроси, но вътрешно може да се почувствате много притеснени. Проблемите от миналото може да се върнат при вас в следващите дни. Неща, които са ви развълнували и все още ви влияят, но които от известно време сте прикривали. Така че, спрете да бягате и се изправете лице в лице с реалността и сенките си. Докато не се разрешат висящите проблеми, те не изчезват, а заспиват, за да се върнат по друго време. 

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19

Риби – Седмицата може да бъде продуктивна, ако реагирате бързо на всичко. Пестете силите си, грижете се за физическото и психическото си здраве, не се суетете излишно. Любовният живот обикновено изисква значителна консумация на енергия, особено за тези, които все още не са въвлечени в стабилни връзки. Много от тях се борят да срещнат любовта или да се сближат с човек, към който са привлечени. Добре е да се запитате дали впечатлението, което оставяте у другите, отговаря на истинските ви намерения.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

Водещи новини

Още новини