Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември

  • 16 септември 2024 09:16

  • 5559
  • 0
Седмичен хороскоп от 16 до 22 септември
©

Астро-аспекти

На 18 септември Пълнолуние и частично лунно затъмнение в Риби

На 18 септември Меркурий в опозиция със Сатурн

На 19 септември Слънце в тригон с Уран

На 21 септември Слънце в опозиция с Нептун

На 21 септември Меркурий квадрат Юпитер

На 22 септември Слънце тригон Плутон

На 22 септември Слънцето преминава във Везни

Луната през седмицата преминава в знаците –  Водолей, Риби, Овен, Телец и Близнаци

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 20, 22 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 16, 17, 18, 19, 20 и 21 септември

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

16.09. 08:05 - 16.09. 12:40

18.09. 12:03 - 18.09. 12:25

20.09. 11:40 - 20.09. 12:04

22.09. 13:15 - 22.09. 13:25

Овен – Тази седмица носи възможност за личностно израстване. На работа ще се сблъскате с нови ситуации, които ще тестват способността ви да се адаптирате. Може да се наложи да поемете допълнителни отговорности или да се впишете в промените, които предстоят. Това е чудесно време да демонстрирате лидерските си умения, но се старайте да не поемате твърде много върху себе си. Финансите ще останат стабилни, но внимавайте с импулсивните разходи. Сега не е моментът да правите рискови инвестиции. Подходящ момент да се откажете от всичко, което вече не ви служи. 

Благоприятни дни – 16, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Телец – Предстои ви необичайно обещаваща седмица. Можете да очаквате събития в емоционалната, еротичната и финансовата сфера. Вероятно можете да постигнете някакъв пробив. Пълнолунието и лунното затъмнение в Риби също сигнализират, че взаимоотношенията и социалният пейзаж се променят. В началото на периода ще имате склонност да търсите тишина и спокойствие и е важно да се справите с малко по-силни емоции. Във всеки случай се опитайте да вземете мъдри и добре обмислени решения. Ако работите твърде много, трябва да си вземете отпуск да си починете добре. Съществува риск да започнете да се чувствате объркани и изтощени.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 21, 22

Близнаци – Време е да се съсредоточите върху това, което е най-важно за вас, независимо дали е кариера, образование или личностно развитие. За финансите няма опасност, но избягвайте ненужни разходи или рискови инвестиции. В любовта може да се нуждаете от повече търпение. Партньорът може да има свои собствени проблеми или притеснения, така че е важно да проявите разбиране. Ако сте необвързани, може да привлечете някой, който споделя вашите ценности и интереси, но не бързайте – оставете нещата да се развиват с естествено темпо.

Благоприятни дни – 16, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

Рак – Това е интензивно време с много трудни аспекти, но в същото време се ражда ново разбиране и вие гледате на света с нови очи. Още в понеделник се чувствате доста уязвими и трябва да намерите начин да запазите вътрешното си равновесие. Иначе седмицата носи добри перспективи и е подходяща за решаване на вашите материални проблеми и интереси. Има вероятност да се изпълнят някои от най-съкровените ви желания. Отношенията ви започват да се развиват в правилната посока.

Благоприятни дни – 17, 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Лъв – Стремителният образ на живота може да измени ситуациите, свързани с нови планове, идеи, приятелски или спонсорски отношения. Повечето астрологични аспекти тази седмица са трудни и трябва да държите очите си отворени и да внимавате. Може да се сблъскате със съпротива и объркване. Това е време, когато сърцето ви е отворено и можете да се почувствате по-вдъхновени от силата на любовта, както на лично, така и на универсално ниво. От вас се иска да използвате своя интелект и аналитични умения. Предизвикателството е да се намери хармония и да се работи за създаването на единно цяло, дори когато нещата изглеждат разделени или противоречиви.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 16, 21, 22

В този ден се отваря Небесното око

Дева – Вашето постоянство и стабилност излизат на преден план тази седмица. Въпреки че може да чувствате, че напредвате с по-бавно темпо, всяка стъпка, която правите, ви доближава до дългосрочните ви цели. В любовния живот, ако сте във връзка, тази седмица ще изисква допълнително внимание към партньора ви. Честната комуникация и изразяване на чувства ще бъдат ключът към поддържането на хармония. Необвързаните от вас могат да срещнат някой, който ще ги привлече с енергията си, и тази среща може да се окаже значима.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 18

Везни – Планетарните движения обещават спокойна, но не скучна седмица. Балансът и хармонията ще бъдат основната ви тема през следващите дни. На работното място може да се наложи да посредничите между колеги или да разрешите конфликти по начин, който изисква дипломация. Способността ви да виждате нещата от различни гледни точки ще бъде безценна. Финансово нещата се движат в правилната посока, но е важно да се поддържа баланс между приходите и разходите. Избягвайте ненужните разходи и се съсредоточете върху дългосрочните цели.

Благоприятни дни – 16, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Скорпион – Седмицата ще бъде трудна, но ползотворна и успешна. Новата енергия, която чувствате доста интензивно, ще ви насърчи към нови бизнес начинания. Ще бъдете сръчни, конструктивни, непредубедени, жадни за предизвикателства. Ако досега е имало пропуски в любовта, ще видите по-добри възможности в следващите дни. Точно така личният ви живот бавно и постепенно ще се подобри и тогава усмивката бавно ще се върне на лицето ви. Не насилвайте нищо и всичко ще бъде наред.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни – 21, 22

Стрелец – Седмицата е ефективно време, в което можете да поработите над нещата и да освободите това, което вече не ви служи. Добрата атмосфера, вашата откритост и желание да изразите това, което чувствате, както и привързаността на другата страна, ще направят тези дни приятни. Възможно е да приключите някакви стари отношения, за които няма да съжалявате. Тези, които все още търсят сродна душа, лесно ще се обърнат към всеки човек от противоположния пол. Предвиждат се много вълнуващи срещи, по време, на които ще можете да блеснете с красноречие, красота,  интелигентност и други таланти. 

Благоприятни дни – 16, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 18

Козирог –  Седмицата ще бъде динамична и изпълнена с активност, но внимавайте да не губите енергия за по-малко важни задачи. Важно време за деловите хора. Действайте без суетене, бъдете последователни, увеличете самоконтрола. Само така ще избегнете излишни недоразумения. Идеалното време да обмислите дългосрочни планове или инвестиции. Подходящ момент да се освободите от всичко старо, ненужно и излишно.  Любовният живот ще изисква малко повече внимание. Търпението ще бъде ключът към избягването на ненужни проблеми.

Благоприятни дни – 17, 18, 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Водолей – Тази седмица носи възможност да създадете нови контакти и да разширите мрежата си от познанства, което може да донесе неочаквани ползи в бъдеще. На работното място вашата социална природа и способността ви бързо да се адаптирате към нови ситуации ще ви помогнат да решавате задачи и да създавате нови възможности. Избягвайте импулсивните разходи и се съсредоточете върху стабилността. В любовния живот комуникацията ще играе ключова роля. Ако сте във връзка, важно е да бъдете открити и честни с партньора си. Необвързаните от вас може да преживеят внезапна среща, която ще ги изненада с интензивното си развитие, но бъдете внимателни.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 16, 21, 22

Риби – Емоционалната стабилност ще бъде ключова тема тази седмица. Може да се сблъскате с предизвикателства, които ще тестват устойчивостта ви. Пред проблемите на работното място може да се наложи да се изправите по начин, който може да изисква повече дипломация от обикновено. В любовта тази седмица носи възможност за по-дълбоки емоционални връзки. Ако сте вече във връзка, може да почувствате нужда от повече емоционална сигурност и подкрепа. Необвързаните Риби може да изпитват носталгия по минали връзки, но не се спирайте твърде много на миналото – бъдещето носи нови възможности.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 18

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5559 0

Водещи новини