Денят е с мощна положителна енергия, подходящ за творческа дейност и благотворителност

Pixabay
share

Луната е в знак Телец до 06:05ч на 26 август

Луната в земния знак Телец внася известна умиротвореност в живота. Прави хората леко апатични. Да се избягват немотивираните действия и многолюдните места. За да повишите и подобрите настроението, хапнете нещо вкусно, гледайте нещо красиво. Шопингът добре се отразява на психиката. Добре е за среща с близки и любими хора, за пребиваване в комфортна и релаксираща обстановка. В това време повече от всякога е актуална приказката, че “любовта на мъжа, преминава през стомаха”.

Хубаво е да пребивавате сред природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:07ч

Денят е с мощна положителна енергия. Ден за творческа дейност и благотворителност. Разкриват се потенциалните възможности на човек. Основните характеристики - доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Слушайте вътрешния си глас, той ще ви покаже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва наоколо, за да станете част от света около вас. Добър ден за вземане на решения. Също така и за духовна работа.

Даже и най-пасивните по природа хора днес ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се увеличи самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията.

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Сега лесно ще успеете да се откажете от лошите навици, ако пожелаете. Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви подуха вятърът. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете. В 21 лунен ден става преобразуване на вътрешната структура на човека.

Добре е да се срещнете със стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте обаче изясняване на отношения. Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения.

Следва 22 лунен ден от 23:07ч на 25 август до 23:46ч на 26 август

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

Водещи новини

Още новини