Мистичен ден, в който може да бъдете осенени от Божествена тайна или прозрение

Pixabay
share

Луната е в знак Телец от 03:01ч до 06:05ч на 26 август

Луната в този знак внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Шопингът добре се отразява на психиката. Добре е да се срещате с близки и любими хора, да пребивавате в комфортна и релаксираща обстановка. В това време повече от всякога е актуална приказката, че “любовта на мъжа, преминава през стомаха”.

Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 22:36ч

Ден за алхимия на духа. Един от най-мистичните дни, в които може да бъдем осенени от Божествена тайна. Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение.

Символ на този ден е орела. Време за „високия полет”, предназначено за активни, решителни и пробивни действия. Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много, затова избягвайте пасивността. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Ден за размишления и в който можете да се вземат важни решения.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 август

В 20 лунен ден е уязвим стомаха, затова е полезно гладуването. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят и по-лесно да се стигне до разбирателство. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Общителността и откритостта на хората днес са невероятни, подходящо време за приятно прекарване и споделяне на свежи идеи. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 22:36ч на 24 август до 23:07ч на 25 август

Водещи новини

Още новини