По обяд не предприемайте нищо важно

Novini.bg/ Canva
share

Луната е в знак Скорпион до 13:02ч на 13 август. 

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат от депресивни мотиви и печални мисли. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания. 

Луната е на празен ход от 12:02ч до 13:02ч. В този час не предприемайте нищо важно. 

След това Луната преминава в знак Стрелец, където ще остане до 20:52ч на 15 август. Планирайте, търгувайте, инвестирайте, пътувайте, свържете се със стари приятели. Пазете се от недискретност и прекалена откровеност. Поглезете се с масаж на краката, педикюр, сауна или билкова вана. Стават п-уязвими таза, бедрената кост, бедрата. Може да ви заболи и гръб.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 15:30ч

Време на енергиен обрат. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Все още можете да направите очистване на помещенията физически и енергийно. 

В девети лунен ден не се препоръчват покупки, нито големи, нито малки. Този период е предназначен единствено за изхвърляне на ненужни неща. Реакцията ни към случващото се определя равнището на нашата осъзнатост.

В 9 лунен ден след този час с отрязване на косите се освобождава негативна енергия от аурата.

Следва 10 лунен ден от 15:30ч на 13 август до 16:37ч на 14 август

В този ден Кармата се активира. Чувстваме се обикновено силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела - успехът ще бъде обезпечен. Делата, започнати в 10 лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност. 

В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Разказвайте на децата истории от тяхното или от вашето детство, разглеждайте стари снимки. Може да организирате семейна вечеря. Черпете енергия от семейството и също така я раздавайте там. Подходящо време за интимни преживявания. Благоприятно за зачеване на дете.

Водещи новини

Още новини