Лошите мисли са лукс, който не може да си позволите в този ден

pixabay
share

Луната е в знак Скорпион до 13:02ч на 13 август 

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да разрешим проблема, ние го заплитаме още повече. 

В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за времето след това. По-скоро вашето внезапно желание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и ако все пак го реализирате, в последствие ще се окаже, че ви носи повече огорчение, отколкото удовлетворение. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните ситуации и в същия този миг камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен сияещ лотос на вашето просветление.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания. 

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 14:22ч

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства. Метафорично „изгаряме” отвътре.

Общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. Това е чудесно време за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

Следва 9 лунен ден от 14:22ч на 12 август до 15:30ч на 13 август

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно. 

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат насилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

В девети лунен ден не се препоръчват покупки, нито големи, нито малки. Този период е предназначен единствено за изхвърляне на ненужни неща. Ако е възможно, опитайте се дори да не купувате храна, задоволявайте се с това, което имате.

Подстригване - В 8 лунен ден до 14:22ч не се препоръчва да се подстригвате, тъй като може да привлечете негативите на околните към себе си. В 9 лунен ден след този час с отрязване на косите се освобождава негативна енергия от аурата.

Водещи новини

Още новини