Не вземайте прибързани решения, пресмятате всяко действие няколко хода напред

pixabay
share

Луната е в знак Близнаци от 00:29ч до 06:20ч на 1 август

Благоприятно време за всякакви действия, работни процеси и творчество. Необходимо е да се търсят съмишленици и да се заемате с нови неща. Транзитната Луна в Близнаци ви позволява да разкриете онези таланти, които са били в сянка. Има внезапни промени в настроението. Не бива да спорите за дреболии, трябва да пестите енергия и емоции. Добър период за бизнес и лични пътувания, обучение и попълване на знания. Човек трябва да бъде точен и отговорен към всичко, което прави. Не са изключени големи кражби, измами и катастрофи по пътя.

По време на транзитна Луна в Близнаци броят на контактите се увеличава, така че бдителността в разговорите и действията е задължително условие. Полезно е да се срещате с позитивно настроени към живота хора.

Когато Луната е в Близнаци, не трябва да се записвате на маникюр или педикюр. Не е препоръчително да удължавате ноктите си, няма да получите желания ефект. Всякакви нововъведения по отношение на ноктите и кожата са строго забранени. Полезни са масаж на краката и ръцете, подхранващи маски и вани с добавка на билки.

Лунен календар: 25 лунен ден от 01:06ч на 30 юли до 01:47ч на 31 юли

Символ на този лунен ден са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Друг символ на деня е костенурката, затова суетата и бързането са неприемливи в този момент. Девиз на деня е “Бързай бавно”. Не вземайте прибързани решения, анализирайте ситуацията дълго и подробно, като пресмятате всяко действие няколко хода напред. Правете само това, което трябва, не хабете енергията си напразно. В този ден хората не кипят от енергия, чувстват известен мързел и апатия. 

Днес злите сили се пробуждат и има голямо изхвърляне на негативна енергия

Избягвайте всяка активност, прибързаност, суета. Не трябва да започвате нищо ново, но може да завършвате започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти. На 25-ия лунен ден е по-добре да посветите цялото си свободно време изключително на себе си, да слушате вътрешния си глас, да разберете истинските си желания и нужди. Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Следете знаците през деня и ги възприемайте като указание за нещо важно. В 25-ия лунен ден не трябва да се доверявате на рационалното мислене; днес умът ви може да ви даде грешни насоки.

Душевният свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте темите за личния си живот. Дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си пред никого.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Бързият секс не се препоръчва. Трябва да бъде чувствен и бавен. Можете да създадете романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовната игра да се пийне малко червено вино, след това започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

В 25-ти лунен ден трябва да се научим да се приемаме такива, каквито сме, да благодарим на себе си за всички добри неща, които правим, и да приемем негативните си страни, за да се променим впоследствие към по-добро.


 

Водещи новини

Още новини