В този ден сексът се превръща в универсален лек за болести, лошо настроение и всичко негативно

pixabay
share

Луната е в знак Телец до 00:29ч на 30 юли

По време на това лунно влияние нашето търпение забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Когато уловим позитивното влияние на Луната можем да станем доста хармонични в този период. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Много подходящ момент за решение на финансови въпроси. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Неблагоприятно време за всичко свързано с риск и необходимост да се взема бързо решение, но подходящо за започване на всичко, което изисква продължително време за реализация.

Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Гърлото трябва да се пази не само от студени и газирани напитки, но и от горещи, прекалено говорене, викане.

Лунен календар: 24 лунен ден от 00:34ч на 29 юли до 01:06ч на 30 юли

Активен и доста енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се възможност да превърнем своя разум в действително пълноценен и безотказно управляващ елемент. 

Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци около вас. Всяко дело, което предприемете, ще бъде успешно. Естествено, ако не вреди на никого. С увереност и твърдост направете първата крачка. Например може да започнете с ремонт: подменете всички мебели, направете удобно пренареждане. Или опитайте нов метод за организиране на работния процес. Всяка иновация ще бъде от полза. Ако нещо не ви се отдава, изпада лесно от ръцете ви или не можете по никакъв начин да съберете мислите си, тогава Вселената ви прави намек – отложете, след време опитайте отново. 

Възможно е неочаквано да се появят нови възможности

Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки. 

Добър ден за контакти и завързване на запознанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Ден, в който трябва да се изяви любовта. 

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Благоприятно е за преобразуване на сексуалната енергия, но да не се злоупотребява с нея. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето. В 24 лунен ден сексът се превръща в универсален лек за болести, лошо настроение и всичко негативно. Правете го колкото искате и където искате.

Подстрижката или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Водещи новини

Още новини