Днес светът е огледален и отразява вътрешната ни същност

pixabay
share

Луната e в знак Скорпион, където ще транзитира до 15:58ч на 9 април

Активират се процесите формиращи нашите чувства. Самочувствието ще въздейства най-вече на емоционалната сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията.

Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще са по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни.

Затова периодът е твърде конфликтен. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Лунен календар: Продължава 18 лунен ден до 21:33ч на 8 април

Днешният ден ни служи като огледало. Самата природа отразява това, което е вътре в нас.

Всяка ситуация трябва да се оценява като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако ви благодарят днес или похвалят за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не е случайно.

Обръщайте внимание на всяко малко нещо, всяка дреболия.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности.

Ако неправилно се използва енергията на деня, може да срещнете препятствия и неприятности.

Мислите трябва да се контролират и да не се допускат лоши. Има риск да се изпаднете лесно под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективен труд, колективни събирания.

Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко е добре да се спи.

Опасни са силните аромати. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците.

Постига се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Дори може да се отложи, заради това, че Луната преминава в знак Скорпион и половите органи сега са уязвими.

Подстрижката активизира вашата енергия, засилва харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19 лунен ден от 22:45ч на 8 април до 23:59ч на 9 април

Водещи новини

Още новини